fbpx

Alimara i la botiga solidària de Girona Secreta

ALIMARA ESPAI SALUT  es recolza sobre uns principis bàsics de respecte pel medi ambient, per l’ecologia i la sostenibilitat; però també per donar importància fonamental a la solidaritat i a la cooperació en tots els projectes que donin sentit als nostres valors. 

«Ser el canvi que vols veure al món» és tot un repte; i implica un compromís de veritat i compartit amb qui treballa amb aquesta mateixa idea. És per això que ens hem sumat a la iniciativa impulsada per GIRONA SECRETA d’obrir una botiga online solidària per lluitar contra el COVID-19 donant diners a LA MARATÓ DE TV3 per investigar aquesta malaltia que ens ha canviat la vida a tots. 

Els productes que es venen a www.gironasecreta.com són bosses i tasses amb dissenys exclusius que tenen com a protagonista la ciutat de Girona. Els enviaments es faran un cop s’hagi acabat l’estat d’alarma i es podran recollir als establiments col·laboradors de Girona, entre els quals hi som nosaltres. 

Entre tots, aportem el nostre granet de sorra, no només col·laborant amb la lluita contra el COVID-19, sinó també ajudant a que projectes tan encomiables com el de @gironasecreta puguin seguir existint.