fbpx

Busques un calmant natural per a la zona cervical, coll i espatlles?

Molts de nosaltres patim tensions musculars i articulars per diferents motius. Les postures incorrectes o repetides, el sedentarisme i fins i tot les situacions estressants i els nervis, provoquen que els músculs i les articulacions es tensin i apareixin aquests dolors.

El moment actual que estem vivint fa que totes aquestes circumstàncies s’agreugin: el teletreball, la poca activitat física i, fins i tot, les preocupacions, no ens ho posen fàcil. I justament la zona del coll i les esptlles és on s’acostuma a concentrar més tensió i on s’originen més molèsties.

Per això és important tenir al nostre abast un remei antiinflamatori i calmant natural, com el gel refrescant per a la zona cervical, coll i espatlles de tensioff , que aprofita l’acció combinada de l’edelweiss i de l’àrnica (provinents de conreus ecològics) per la cura muscular i articular, la prevenció de lesions esportives i l’alleugeriment de molèsties causades per postures incorrectes, proporcionant una agradable sensació de benestar.

🟠És amb format roll, de ràpida absorció i fàcil aplicació.