fbpx

Cames cansades? Pell de taronja? Varius?

Ara que estem immersos en ple estiu i hem de conviure amb la calor, és un bon moment per recordar que sovint les altres temperatures ens provoquen problemes de circulació a les cames que es manifesten amb cansament, inflor, dolor, pell de taronja i fins i tot varius.

A ALIMARA ESPAI SALUT tenim la solució perfecta!! La crema amb certificació bio Circrem, composta a base d’olis i herbes medicinals com menta, hipèric, o àrnica, i indicada justament per aquesta afecció. Els resultats es veuen de forma immediata, tot arribant a fer desaparèixer fins i tot les taques de la pell provocades per la circulació.

Ara bé, com sempre, també és important seguir uns hàbits saludables i una alimentació adequada que ens ajudi a prevenir i a revertir aquesta situació. És important tenir una bona oxigenació i nutrició de la sang a través de l’alimentació.

Algunes recomanacions dels experts sobre hàbits a seguir i el tipus de dieta més adequada que pot ajudar-nos són:

✔Evitar el consum de sucres refinats i ✔augmentar el consum de cereal integral, llegum, verdures…; ✔consumir molt líquid; ✔assegurar-nos un bon trànsit intestinal per evitar l’acumulació de toxines; ✔fer dietes depuratives; ✔reduir el consum de carn i làctics; ✔fer exercici cada dia…

✔També aconsella consumir nutrients que ajuden a mantenir el to vascular com el col·lagen i els antioxidants (com fruites del bosc o taronges) i ✔complementar la dieta amb nutrients que afavoreixin una bona tonicitat d’artèries i venes com omega 3, silici, vitamina C, omega-6, entre d’altres.

Tots aquests complements també podeu trobar-los a ALIMARA ESPAI SALUT en diferents formats. Segur que trobarem el més apropiat en el cas de cadascú.

Font: Etselquemenges.cat (Jordina Casademunt)