fbpx

Carta de pans de la fleca «LA PUNTUAL»

A ALIMARA ESPAI SALUT seguim fent passos per ampliar els serveis que donem als nostres clients; i, com sempre, ho fem incorporant projectes que quallen amb els nostres principis de respecte pel medi, per l’ecologia i per oferir productes naturals i, sobretot, de proximitat.

Per això, si bé des de fa temps treballem amb l’obrador artesà ARTIPÀ qui cada dijous ens porta les comandes de tot tipus de pans i galetes (alguns d’ells, aptes per a celíacs), ara ens fa especial il·lusió anunciar-vos que a partir de la setmana que ve hi afegim el subministrament del pa elaborat per la fleca gironina LA PUNTUAL. 

Som de Girona; ens estimem Girona; i treballem per dinamitzar el comerç de proximitat a la ciutat. LA PUNTUAL és una fleca molt gironina que, a més, serveix un pa que connecta directament amb els valors d’ALIMARA ESPAI SALUT utilitzant farina ecològica, prioritzant farines integrals i molturades a la pedra, conservant així tots els nutrients.

Per facilitar la gestió de les vostres comandes, hem penjat el CATÀLEG de tots els productes. En ell, hi trobareu enumerades i explicades totes les possibilitats que ofereix aquest obrador de pa artesà i podreu fer la comanda de manera més fàcil i còmoda.

Recordeu que ens l’heu de fer arribar abans de cada dimarts al vespre, per tal que des de l’obrador puguin gestionar les comandes amb temps suficient per tal que arribin dijous.

Podeu veure la carta de pans de «LA PUNTUAL» clicant aquí: CATÀLEG/LA PUNTUAL

Per whastApp: 665 755 414

Per telèfon, a Alimara: 936 424 975