fbpx

Carta de pans de l’obrador ARTIPÀ

A ALIMARA ESPAI SALUT apostem per oferir als nostres clients un producte artesà i de qualitat. És per això que, entre els nostres serveis, hi hem afegit el subministrament setmanal de l’exquisit pa elaborat per l’obrador artesà ARTIPÀ. 

Es tracta d’una empresa familiar amb valors tradicionals que elabora productes amb farines ecològiques, llevat mare i sense additius. Cada dijous, ARTIPÀ ens porta les comandes directament del seu obrador: pa de fajol amb totes les variants possibles; pa de mill; de quinoa; pa de blat de moro; pa de pagès; pa de sègol; pa d’espleta integral, amb llavors, amb nous, amb nabius i poma, amb cúrcuma…; pa de kamut integral, amb chia, sense sal, etc..; panets, coques, barres, bastonets, brioixos… i una gran varietat de magdalenes i galetes fetes amb espleta, de fajol, de kamut, etc.

Per facilitar la gestió de les vostres comandes, hem penjat el CATÀLEG de tots els productes.

En ell, hi trobareu enumerades i explicades totes les possibilitats que ofereix aquest obrador de pa artesà i podreu fer la comanda de manera més fàcil i còmoda.

Recordeu que ens l’heu de fer arribar abans de cada dimecres, per tal que des de l’obrador puguin gestionar les comandes amb temps suficient per tal que arribin dijous!!

Podeu veure el catàleg d’ARTIPA, clicant aquí: CATÀLEG/ARTIPÀ

Per whastApp: 665 755 414

Per telèfon, a Alimara: 936 424 975