fbpx

Com combatre la cel·lulitis

Sovint es creu que els remeis naturals no son prou eficaços i que, perquè la millora sigui evident, cal recórrer a productes que no son del tot beneficiosos per a la nostra salut. Un exemple recurrent d’això son els productes que serveixen per combatre la retenció de líquids i la cel·lulitis.

Tots els remeis naturals son eficaços; però és cert que no amb tots es veuen els resultats immediatament.

A Alimara això ho tenim clar. I, en l’àmbit de la retenció de líquids i la cel·lulitis, no oferim als nostres clients res que no sapiguem que funciona.

Tenim:

✔️Crema anticel·lulítica. Una combinació perfecta d’extractes d’algues, plantes, olis vegetals realment eficaç com a anticel·lulític. És important aplicar-la com a rutina diària, amb un breu massatge. Funciona‼️

✔️Oli anticel·lulític. A qui no li agradi la crema, té la opció d’aplicar-se diàriament aquest oli. El fucus, el bedoll, el ginebró i el gerani, desfona els nòduls cel·lulítics; la menta reactiva el rec sanguini i els olis de calèndula i Argan nodreixen i suavitzen la pell.

✔️Raspall anticel·lulític de fusta. Si es vol aconseguir més eficàcia en l’aplicació de la crema o l’oli, es pot fer el massatge amb aquest raspall que impulsa eficaçment la circulació.

✔️Thermo Slank o Lank Water Top Action Gold. Complement alimentari que actua com a cremagrasses. Contribueix a augmentar la massa muscular i disminueix l’ansietat.