fbpx

Com passar l’estiu sense patir per les bactèries o les càndides?

Són moltes les dones que han tingut o tenen problemes d’infeccions vaginals, ja sigui per fongs fo per bacteris. ✅En alguns casos, aquesta dolència es converteix en recurrent fins al punt que els medicaments que en principi la combatien, ja no fan ni efecte. ✅En d’altres casos, depèn de l’ovulació o del moment; ✅i a l’estiu és quan el risc augmenta, degut a la calor i al fet de mullar-nos més que em altres èpoques.

Sigui com sigui, la candidiasis i/o vaginitis és incòmoda i molesta i fins i tot es pot convertir en desesperant per qui la pateix.

En primer terme, com sempre, hem de partir de la necessitat de portar una bona alimentació i, en aquest cas, apostar per un tipus de dieta que ens ajudi a eliminar aquests fongs i bacteris. Però també podem recórrer a una solució natural com són els òvuls vaginals CandinormOvuli, que van extraordinàriament bé per restablir i reequilibrar l’ambient bacterià vaginal. Els símptomes de dolor i/o picor disminueixen a l’instant.

Contenen:

🍃Arbre del té. Antimicronià i antifúngic. Ajuda a eliminar fongs, bactèries i impedeix que proliferin
🍃Aloe vera. Regenera i hidrata la mucosa.
🍃Àcid làcic. Manté el Ph vaginal en condicions normals impedint que proliferin patògens
🍃GOS. Acció prebiòrica, afavorint el creixement d’una flora bacteriana saludable.

‼️Recordeu que també és IMPORTANTÍSSIM combinar l’administració d’aquests òvuls amb una alimentació pensada per aquesta dolència.

⏬Eviteu durant un temps: sucres i edulcorants; farines refinades; llevats de pa; alcohol i medicaments; carn processada o curada; làctics d’orígen animal…
⏫Mengeu: productes vegetals, proteïnes i greix d’origen vegetal; pocs carbohidrats; aliments fermentats (fins i tot els làctics) que milloren la diversitat bacteriana.