Com saber que és bo el kombutxa que hem escollit

El komutxa s’ha convertit en una beguda de moda. Té molts beneficis per a la nostra salut:

✔️equilibra la microbiota intestinal,

✔️enforteix el sistema immune,

✔️rebaixa el colesterol,

✔️activa la funció del fetge, etc.

I, malgrat ser una beguda mil·lenària i no haver-se deixat d’elaborar mai de forma casolana, actualment, cada vegada són més les marques que hi aposten.

Però… com saber que és bo el kombutxa que hem triat?

Hem recuperat un article publicat a l’Ets el que menges que ens ho explica:

✨Cal comprovar que la beguda està sense pasteuritzar. Només així es poden conservar les propietats, ja que els probiòtics seguiran actius.

✨Cal escollir un kombutxa amb una quantitat de sucre ajustada. Si és el substitut saludable als refrescos, no pot ser que en contingui igual o més que aquests!

👉A Alimara tenim dues de les alternatives més saludables si voleu veure els kombutxes.

✔️la marca Kombutxadrinks, que únicament conté 1,8 grams per cada 100 mil·lilitres; és a dir només conté el sucre residual que els bacteris i llevats saludables que permeten la fermentació no “es mengen” .

Es fabrica amb ingredients de primera qualitat i de procedència ecològica i amb aigua pura del Pirineu.

✔️els refrescants Komubutxes de la marca Flax and kale goods. Refrescants i saborosos!

Vine a buscar el teu!