fbpx

Contra els polls!

La indústria farmacèutica ha creat mil i un productes contra els polls, però a Alimara tenim clar que volem utilitzar mètodes naturals i igual d’eficaços per combatre’ls.

D’aquesta manera, no omplim els nostres caps ni els caps dels nostres fills amb substàncies tòxiques provinents dels insecticides amb els quals es fan els tractaments més comercials.

PER EVITAR-LOS, podeu optar per rentar els cabells amb el xampú de camamilla i arbre del té de Comsètics Giura. Compra’l aquí!

Els seus components fan que tingui un gran poder bactericida, fungicida que fa augmentar les defenses pròpies de l’organisme. De cultiu propi i biològic, a banda del seu aroma net i refrescant🫧, aquest xampú aporta suavitat, facilita el pentinat i li dona lluentor.

EL TRACTAMENT SENZILL I EFICAÇ per eliminar els polls i les llémenes, és l’oli essencial de l’arbre del té; Compra’l aquí!

✔️es pot barrejar amb el xampú que s’utilitzi. ✔️ I també s’hi pot afegir un altre oli essencial, l’espígol, que fa les llémenes llisquin i no puguin enganxar-se al cabell. El procés és semblant al que es fa amb altres tractaments d’embolicar-se els cabells amb una tovallola.

També tenim un TRACTAMENT ESPECÍFIC per eliminar-los. Sense parabens, ni perfums sintètics, ni colorants, ni substàncies animals. Es divideix en fases i el seu ingredient principal és el Nim, un arbre sagrat de la Ínida que té unes fulles i unes llavors amb qualitats insecticides i antifúngiques.