fbpx

Cosmètica holística natural amb karü

Avui volem parlar-vos d’una altra de les nostres marques estrella, els productes de la qual podreu trobar i provar a Alimara. I ho volem fer perquè la seva raó de ser, respon a aquest interrogant que us hem plantejat d’entrada. Per què confiar en la cosmètica natural?

👉Com ja sabeu, la cosmètica natural és un puntal d’Alimara perquè pensem que la millor manera de cuidar el nostre cos, és a través de la cosmètica completament natural i sense tòxics.

👉Per això, entre les nostres marques, hi ha karü cosmetics, perquè parteix d’una visió holística de la bellesa i del tractament de la pell, l’òrgan més gran del nostre cos.

👉Ens agrada la filosofia de karü cosmetics perquè considera la cosmètica un «aliment de la pell».

En realitat, la nostra pell és un òrgan viu que necessita d’aliments que li aportin nutrients i que l’ajudin a preservar la salut i li aportin propietats nutritives que la regenerin.

Per això, tots els productes per a la pell com els que tenim a Alimara, tenen la particularitat d’estar fets amb plantes, flors, fruites, llavors, etc… que, justament, el que fan és procurar per l’equilibri del nostre cos, inclosa la nostra pell!