fbpx

Cosmètica natural

La cosmètica natural és un dels quatre puntals a través dels quals se sustenta Alimara Espai Salut. I això és així perquè tenim el ferm convenciment de que la millor manera de cuidar el nostre cos, és a través de la cosmètica completament natural.

Vivim envoltats de tòxics! I molts d’ells són components indispensables de la cosmètica convencional que és la que s’acostuma a utilitzar diàriament per netejar i hidratar-nos el cos. Aquestes molècules tòxiques, sobretot quan se’n fa un ús continuat, poden provocar dolències com mals de cap, mals de panxa, marejos…  En canvi, utilitzant la cosmètica natural ens assegurem la regeneració de la nostra pell de manera eficaç i gens agressiva.

A més, amb la cosmètica natural, el benestar personal no és només una garantia de salut, sinó també de respecte a les persones i al medi ambient.

El futur de la cosmètica és aquí, a Alimara i tenim tots els productes que necessiteu per començar a cuidar-vos!

Tots els  productes que trobareu a Alimara vinculats a l’àmbit de la cosmètica natural, tenen en comú que són 100% naturals (sense tòxics), ecològics i que procuren ser el màxim sostenibles possible. Destaca, per exemple, l’enorme varietat de cosmètica sòlida (netejadors facials, desodorants, xampús i condicionadors pels cabells, pasta de dents sòlida…) i la cosmètica líquida que es presenta a granel o bé amb envasos sostenibles i/o reutilitzables (com el xampú de cabell líquid de Karü, amb envasos retornables).

A banda d’això, el nostre objectiu és potenciar les marques que ofereixen un tipus de cosmètica elaborada de forma artesanal i de proximitat, encara que tampoc renunciem a aquelles marques ecològiques tan reconegudes com Ben and Anna, I+M o Lamazuna les quals, tot i ser estrangeres, són marques de referència en cosmètica natural i sostenible.

Així, algunes de les nostres marques estrella pel fet de fer-se a prop de casa i per la seva alta qualitat són la marca de cosmètica holística botànica a través de la qual es vinculen les plantes, el cos humà i l’energia  Innata Natura (Ripollès); la gran varietat de cosmètics Giura que, des de Tort fabriquen els seus productes que s’adapten molt bé a la pell, tant la dels adults com la dels peques, o l’original marca de cosmètica ecològica i artesana que segueix els cicles de la lluna El jardín de las lilas, que,  des de l’empordà, ens deleita amb els seus hidrolats i gels pel cos a granel.

A més, amb l’objectiu d’oferir als nostres clients el tipus de cosmètica que s’adapti millor al seu cos i a les seves necessitats, des d’Alimara també hem apostat per incorporar altres marques peninsulars pioneres en productes formulats a base de l’aromateràpia i els olis vegetals com ara karü, Esentialaroms, Jonzac, Sol de Ibiza, Maison Karité, Nuura o Ecotech.

Entre l’enorme varietat de productes hi ha: cremes facials, desodorants, gels i sabons de bany, llet i olis corporals, protectors solars, mantegues corporals, bàlsams labials, gels i olis íntims, netejadors facials, o sabons d’afaitar.
!! Si esteu interessants en aquest tipsu de productes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon fix (936 424 975) o venint a veure’ns a la botiga. Recordeu que som al Barri Vell de Girona! Al costat de la Rambla. c/ Abeuradors, 5