fbpx

Crema regeneradora amb nutrients vegetals

T’agrada cuidar-te la pell? No ho has fet mai i vols començar a fer-ho? Des d’Alimara t’animem a que te la tractis amb cosmètics naturals, ja que d’aquesta manera t’assegures per una banda, una hidratació eficaç de la pell i per l’altra, el fet que aquesta no tingui cap tipus de tòxic nociu que pugui afectar a la teva salut d’alguna manera.

👉La majoria de les cremes convencionals porten derivats del petroli, metalls pesants o conservants químics que penetren directament a l’organisme i que, malgrat que sigui en petites dosis, de forma periòdica, poden tenir efectes perjudicials, sobretot a la nostra pell.

👉Cuidant-la de forma natural, n’evites l’agressió i garantitzes 100% la seva capacitat de protecció.

👉La crema regeneradora de Cosmètics Giura té, a més, certificació ecològica 🌱. Serveix per endarrerir l’envelliment de la pell, evita la sequedat, li dóna elasticitat i la protegeix de la contaminació. Serveix també pel contorn d’ulls, una de les zones més delicades de la cara i, en conseqüència, més necessàries que es cuidin de forma natural, sense molècules tòxiques.

Llueix un aspecte saludable i cuida’t la pell amb nutrients vegetals, matèries primeres que provenen de la pròpia terra, del que coneixem i reconeixem com a real