fbpx

Cremes per la cara Innata Natura

La millor crema per la cara, és aquella que la hidrata de manera natural amb humectants, emol·lients, i antioxidants sensetòxics.

A Alimara en tenim una bona gamma.Però avui, us volem recordar un dels nostres productes estrella : la crema facial de la marca de cosmètica natural Innata Natura.

Es tracta d’una marca de cosmètica holística botànica a través de la qual es vinculen les plantes medicinals, el cos humà i la seva energia.

Cada producte d’Innata Natura està elaborat com a part de la salut, l’equilibri i el benestar i, en el cas de la crem afacial, es subratlla especialment el fet de que la pell és transformació, ja que conté un mapa de les diferents etapes de les nostres vides, de les nostres vivències.

És per això que totes les cremes d’Innata Natura tenen grans poders curatius i restauradors, partint sempre de les diferents particularitats de cadascuna d’elles: arrugues, deshidratació, flacidesa, falta de lluminositat… les cremes facials d’Innata Natura tracten la nostra pell, sigui quina sigui, de manera natural i sense tòxics.

Vine a Alimara a buscar la teva‼️