fbpx
Logotip Mandala - Alimara Espai Salut

alimara. espai salut

«Sigues el canvi que vols veure al món»

Alimara és la foguera que serveix de senyal.
És un punt de confluència;
un espai de convivència, de relació;
És una via oberta a la vida saludable i conscient.
És un motor de motivació per trobar l’equilibri
entre el cos i la ment.

Alimara és la terra, és l’arbre; és el fruit.
És una aposta per l’ecologia, per la sostenibilitat,
i pels productes més propers a casa nostra.

Alimara és el foc: el caliu de la llar,
el caliu de les botigues de sempre.
És un tornar als orígens amb singularitat,
amb una proposta honesta i sincera,
que vol recuperar els bons hàbits alimentaris
i el plaer de menjar sa.

Alimara és el foc que vivifica;
és la medicina natural que activa el benestar
i ens omple de vitalitat i energia.

Alimara és el foc de la vida,
és l’estímul modest i quotidià
per canviar el món amb petits gestos,
per fer-lo més sostenible i humà.

Alimentació conscient

Canviar la mirada cap a l’aliment. Fomentar una vida saludable i aprendre a conviure amb hàbits que ens aportin vitalitat i benestar emocional. A través de l’assessorament personalitzat amb el qual sempre et rebrem a Alimara, podràs beneficiar-te dels millors consells i pràctiques alimentàries que t’ajudaran a tenir cura de la teva salut física i emocional. I tot, des d’una perspectiva holística en què podem atendre, amb atenció, les interaccions entre les emocions i el sistema nerviós, digestiu, immunitari i hormonal.

Alimentació conscient, dietètica, nutrició. Alimara Espai Salut
Ecobotiga, productes ecològics. Alimara Espai Salut

Ecobotiga

Alimara és una botiga de productes naturals, ecològics, de proximitat i respectuosos amb el medi ambient. És un espai únic, de tracte personal i proper que recorda les botigues de tota la vida, on les persones se senten bé.

A Alimara volem fer una aposta clara per atendre l’individu en sentit integral, millorar la relació amb l’entorn i aconseguir, amb el nostre dia a dia, deixar-lo millor de com l’hem trobat. Per això, a Alimara tant hi trobaràs tot tipus d’aliments que aposten per la biodiversitat i que procedeixen de l’agricultura ecològica i del conreu artesanal, com també una gran quantitat de productes (alimentaris i d’higiene personal i de la llar) que ens conviden a viure sense residus i a comprar de manera més sostenible i natural.

Teràpies naturals

Vols cuidar-te? Fa temps que no et trobes bé? Et vols tornar a sentir bé? L’equip de terapeutes experts en medicina natural d’Alimara t’ajudaran. La psiconeuroimmunologia és el nostre mètode de treball principal, una de les branques de la medicina natural més completa en la qual es posa l’accent en la causa i no en el símptoma; en el reequilibri i no en la cura i en la persona i no en la malaltia.

Però Alimara també crea espais interdisciplinaris on tenen cabuda diferents tipus de teràpies naturals (Flors de Bach, Harmonització Energètica –Reiki-, Imans…). Tractem cada cas individualment a fi d’atendre cada necessitat de forma concreta. Aquesta és la millor manera d’acompanyar-te en el procés de donar un nou impuls al teu estat de salut, d’harmonia i d’equilibri.

Teràpies naturals, fitoteràpia. Alimara Espai Salut

Vols conèixer més sobre alimara?

Alimara també posa al teu abast un espai dedicat al coneixement holístic, a l’educació pel benestar i a la salut integral des de tots els àmbits de la societat i la vida. És per això que Alimara comparteix coneixements i sinergies amb altres projectes que també aposten per aquest tipus de serveis i organitza xerrades i conferències divulgatives per aprendre a viure bé i millor.