fbpx

El blog d’alimara

Apostem per fomentar una vida saludable amb hàbits que ens aportin vitalitat i benestar emocional. Al nostre blog hi trobaràs consells i pràctiques alimentàries que t’ajudaran a tenir cura de la teva salut física i emocional.

Si heu decidit prescindir del cafè o limitar-ne el consum, a Alimara tenim solucions alternatives que poden ajudar-vos, com són la xicoria o els cereals saludables. ...

El xucrut és el producte final de la fermentació de les fulles de col. És un dels aliments fermentats més antics i coneguts que aporta una gran quantitat de beneficis per a la nostra salut....

Llueix un aspecte saludable i cuida’t la pell amb nutrients vegetals, matèries primeres que provenen de la pròpia terra, com la crema regeneradora de Cosmètics Giura...

La civada és un cereal molt nutritiu i versàtil. Es pot prendre com a musli, porrige, sopa, crema...

Cuida el teu sistema immune amb aquest còctel vitamínic pensat expressament per multiplicar els seus efectes en la prevenció i el tractament de malalties, sobretot les infeccioses. Vitamina C i vitamina D en un mateix comprimit. ...

Ara, quan falten menys de quinze dies perquè els més petits de casa comencin l’escola, és un bon moment per activar les seves defenses! Amb les gotes d'EchinaPropol, una combinació perfecta de pròpilis + mel + equinàcia. ...

Si teniu les digestions pesades, molèsties gastrointestinals o algun tipus d’intolerància als aliments, podeu provar els efectes positius dels ENZIMS!...

La mantega de karité! 100% recomanada per Alimara Espai Salut. Té unes propietats curatives i hidratants excepcionals i és, per tant, un bàsic indispensable per a la farmaciola natural. I més durant l'estiu, en què la nostra pell està més exposada a patir agressions externes....

Són moltes les dones que han tingut o tenen problemes d’infeccions vaginals, ja sigui per fongs o per bacteris.Des d’ Alimara Espai Salut us volem comunicar que hi ha una altra manera de cuidar la intimitat femenina! Amb els òvuls vaginals naturals Candinorm. ...

Fins fa pocs anys, les receptes que s'elaboraven amb farina, eren totes de blat. Però recentment les possibilitats s'han mutiliplicat exponenciament de manera que podem provar moltes versions canviant el tipus de farina. ...