fbpx

El cacau pur, a granel i de cultiu ecològic

Sabeu que la majoria dels productes industrials tenen una quantitat desmesurada de sucre i que els que són altament processats estan vinculats directament amb el desenvolupament de l’obesitat? Hi ha un projecte de fotografia molt interessant, www.sinazucar.org on, a simple vista, ens podem fer una idea molt clara de la quantitat de sucre que consumim habitualment.

Avui, ens volem centrar amb els preparats de cacau que venen les grans marques  i que ens els presenten com a productes sans i beneficiosos per a la nostra salut, especialment la dels més petits. 

Si ens llegim les etiquetes, veurem com, en realitat, en aquests envasos hi ha molt sucre i poc cacau. Es tracta, com a consumidors, de ser conscients de quina és la nostra alimentació i llegir amb atenció les etiquetes dels productes que consumim. 

Es cert que el cacau té beneficis per a la nostra salut; té minerals, vitamines, cuida la salut cardiovascular, etc.. però per consumir-lo de la manera més saludable possible, és important que: 

La xocolata tingui un mínim d’un 70% de cacau i tingui pocs sucres. És important subratllar que la major part de les propietats del cacau s’eliminen si aquest es barreja amb sucre! El cacau en pols, a més, té menys contingut en greix. 

✔Tant la xocolata com el cacau, han de ser de cultiu ecològic, ja que ens assegurem la inexistència de pesticides. 

Si vols aprofitar els avantatges que té el cacau i vols que segueixi formant part de l’alimentació de tota la família, abandona els aliments processats i escull una opció més saludable, ecològica i sostenible com el CACAU EN POLS A GRANEL que tenim a ALIMARA ESPAI SALUT!