fbpx

El col·lagen

El col·lagen és una molècula que proporciona elasticitat als ossos, a la pell i als teixits. El nostre cos en té molt. És una de les proteïnes més abundants del nostre cos. Però a mesura que anem fent anys, l’anem perdent. Per això, és important saber que, encara que el propi cos en pugui fabricar (sobretot si es porta una dieta sana i equilibrada), és bo que també hi pugui haver una aportació addicional.

El col·lagen és conegut com la proteïna de la joventut per diversos motius:

✔️Redueix el dolor a les articulacions, tendons i músculs. ✔️També estàrelacionat amb l’enfortiment del tendó d’Aquil·les i amb l’augment de massa muscular en esportistes, sobretot de més de 65 anys.
✔️Rejoveneix la pell. Les arrugues de la pell no es formen per la contracció dels músculs facials sinó per la disminució de col·lagen de la pell.
✔️Millora l’equilibri d’aminoàcids. En concret, el col·lagen ajuda a convertir l’homocisteïna en glutatió, un antioxidant molt potent que redueix l’envelliment del cos.
✔️Ajuda a descansar. Gràcies al contingut en glicina del col·lagen, consumir-lo ens ajuda a alliberar més serotonina i afavoreix l’activació del sistema parasimpàtic.

🍂🍃A #Alimara tenim el col·lagen amb pols de #PamiesVitae, una família vinculada des de sempre a l’el·laboració de productes que milloren el nostre benestar i la nostra salut.

Tags: