fbpx

Els enzims digestius

Un dels medicaments que s’utilitzen més, són els famosos antiàcids com l’OMEPRAZOL; però és important saber que no cal abusar-ne i que no se’n pot fer un us indiscriminat i prendre’n cada vegada que es vulgui alleugerir les digestius pesades.

Per aquests tipus de malestars, existeix una alternativa natural i saludable que no només ajuda a millorar la digestió sinó que, a més, reforça el nostre sistema immune: els enzims digestius.

Són petits nutrients que s’encarreguen de descompondre les partícules dels aliments per poder ser emmagatzemats correctament i utilitzats per l’organisme.

Ara bé: a l’hora d’escollir-ne un, és important saber quin és el millor per a cada cas.

A Alimara Espai Salut tenim tres opcions que poden ajudar a solucionar els diferents tipus de dolències relacionades amb el malestar estomacal.

🔶DIGEST BÀSIC: Per reforçar la digestió. Ens ajuda a absorbir bé els nutrients i a convertir-los en energia.

🔶ACID SOOTHIE. Cremor d’estómac ocasional degut a indigestions o menjars copiosos? Els components d’aquest probiòtic, fet a base de papaia, malvisc i centella asiàtica, ens ajuden optimitzar aquest tipus de digestions.

🔶DIGEST SPECTRUM. Idoni per alleugerir els malestar estomacals provocats per la ingesta de gluten, làctics o fenols en aquelles persones que freqüentment experimenten intolerància.