fbpx

Els làctics

Cuidar la teva alimentació no només implica menjar bé i equilibradament, sinó també informar-te de les propietats i dels nutrients dels aliments que consumim habitualment i que més ens agraden.

El grup d’aliments que contenen làctics (que inclouen la llet i els seus derivats) són els que generen més debat. Són realment necessaris en la nostra dieta⁉ Què aporten⁉ Són bons per a la nostra salut⁉

Una de les raons fonamentals dels defensors de la ingesta de làctics, és degut al fet que aquests contenen calci, un mineral indispensable en la nostra nutrició; però no hem d’oblidar que el calci és també en molts altres aliments d’origen vegetal (com són els cereals integrals, les verdures, les fruites i la fruita seca). A més, els crítics en considerar el consum de làctics com a una necessitat, ens recorden també que aquests contenen un tipus de proteïnes que tenen una forta relació amb algunes patologies com al·lèrgies respiratòries, acne, mucositats, i algunes malalties autonimmunes.

Des d’ALIMARA ESPAI SALUT us animem a consumir-ne si us venen de gust i els tolereu bé.

Però això sí: escollint les millors opcions.

✔Millor que els làctics siguin ecològics; de cabra o d’ovella (ja que aquestes llets tenen unes proteïnes més semblants a la de la llet humana) i millor encara si són fermentats (formatges semicurats i quefir)

A ALIMARA ESPAI SALUT hem escollit, per oferir-vos, les millors opcions: els làctics de BEEE., fets exclusivament amb llet de cabra fresca, ecològica i sense res més que no siguin ferments làctics i llevats naturals. I els quefirs i els iogurts ecològics de cabra i d’ovella de CANTERO DE LETUR.

Gaudeix del plaer de menjar bo i ja!