fbpx

Els nostres torrons per aquest Nadal

T’agraden els torrons, però portent molt de sucre, gluten o no són vegans, doncs no et preocupis perquè aquí Alimara tenim torrons i polvorons aptes per tothom.

Tenim torrons vegans, sense gluten i alguns amb edulcorant o agave pels diabètics.

Els torrons que tenim són:

  • Torró de Xixona: conté un 70% d’ametlla, mel de romaní, sucre integral de canya i clara d’ou.  (Sense gluten)

 

  • Torró de xocolata amb ametlles: conté ametlla torrada marcona, cobertura de xocolata (cacau, sucre de canya, mantega de cacau i vainilla). (Sense gluten i vegà)

 

  • Torró de xocolata amb ametlla i agave: conté ametlla, cobertura de xocolata (cacau, xarop d’agave, mantega de cacau i fibra dietètica)    (Sense gluten i vegà)

 

  • Torró a la pedra: conté ametlla torrada marcona, sucre integral de canya, ratlladura de llimona i canyella. (Sense gluten i vegà)

 

  • Torró a la pedra sense sucre: conté ametlla torrada marcona, edulcorant (Eritritol), ratlladura de llimona i canyella.  (Sense gluten i vegà)

 

  • Torró de gema cremada: conté ametlla marcona, rovell d’ou confitat (rovell d’ou, sucre integral de canya, xarop de glucosa de blat de moro, àcid cítric i àcid sòrbic), sucre integral de canya aigua i àcid sòrbic.   (Sense gluten)

 

  • Torró de massapà: conté ametlla marcona, sucre integral de canya, aigua, ratlladura de llimona, canyella i àcid sòrbic. (Sense gluten)

 

  • Torró tou d’ametlla: conté pasta d’ametlla torrada, fibra vegetal, mantega de karité, llet de coco en pols, ametlles, farina de quinoa, proteïna de cigró, mantega de cacau i emulgent (lectina de gira-sol) (Vegà)

 

  • Torro cruixent de xocolata: conté pasta d’ametlla torrada, fibra vegetal, pasta d’avellanes torrades, pasta de cacau, mantega de karité, llet de coco en pols, proteïna cruixent (crispis d’arròs amb proteïna de gira-sol), pasta de cacau, farina de quinoa, proteïna de cigró, mantega de cacau, emulgent (lectina de gira-sol) i cobertura de xocolata.  (Vegà)

 

  • Torró de coco i xocolata: conté pasta d’ametlla, fibra vegetal, mantega de karité, llet de coco en pols, coco ratllat, farina de quinoa instant, proteïna de cigró, emulgent (lectina de gira-sol) i cobertura de xocolata. (Vegà)

 

També tenim polvorons i rocs de xocolata:

  • Polvorons vegans i sense gluten: conté ametlla torrada marcona, farina de fajol, farina d’arròs, sucre integral de canya, oli d’oliva verge extra, canyella i ratlladura de llimona.  (Sense gluten i vegà)

 

  • Polvorons vegans, sense gluten i sense sucre: conté ametlla torrada marcona, farina de fajol, farina d’arròs, oli d’oliva verge extra, eritritol, canyella i ratlladura de llimona.  (Sense gluten i vegà)

 

  • Rocs&Xocs- Rocs d’ametlla i xocolata negra: conté ametlla torrada marcona, cobertura de xocolata i sucre integral de canya. (Sense gluten i vegà)

 

I per últim tenim personatges torronaires:

  • Els 3 torrons mags que cada un ens porta un torró: (Sense gluten)
    • El rei blanc porta una porció de torró d’Alacant
    • El rei ros porta una porció de torró de Xixona
    • El rei negra porta una porció de torró de Xocolata

 

  • El tió de torró:  (Sense gluten)
    • En aquest hi trobem els 3 torrons que ens caga el tió, una porcióde Xixona, una d’Alacant i una de Xocolata

 

  • El caganer:  (Sense gluten i vegà)
    • Aquí trobem un personatge moltmític i tradicional i no podria ser cap altre torró que ens portes que no fos el de Xocolata.