fbpx

Estàs constipat? Tens mal de coll?

Estàs constipat? Tens mal de coll? Hi ha moltes opcions naturals que poden ajudar-te a trobar-te millor i a mitigar les molèsties i fins i tot la febre. Totes elles, plantes, vitamines… que trobaràs de mil maneres a Alimara.

Equinàcia: planta medicinal que estimula el sistema immunitari. Es fa servir quan hi ha refredats, mal de coll, tos i febre i redueix els símptomes de la majoria de processos vírics i gripals.

Pròpolis: substància que s’obté de les abelles i que actua com a antibiòtic natural per tractar infeccions de les vies respiratòries altes, otitis, laringitis, sinusitis, bronquitis…

Vitamina C: Ajuda a prevenir els refredats i a curar les grips.

Gingebre: es fa servir per alleujar els símptomes de la grip, com la congestió i també tots els dolors articulars derivats d’aquests processos.

Probiòtics: reforcen la flora intestinal i actuen contra microorganismes patògens.

Jalea reial: substància natural nutritiva obtinguda de les abelles que aporta energia i estimula el sistema nerviós i l’immunitari.

All: planta originària del centre de l’Àsia a la qual s’han atribuït propietats antiinflamatòries. Augmenta les secrecions bronquials, per tant, té propietats expectorants, desinfectants i descongestionants importants.

Infusions per a les mucositats respiratòries: remei tradicional natural per alleujar els símptomes del refredat. Les més conegudes són les d’eucaliptus, de lavanda, de melissa, l’equinàcia, el saüc –que ajuda a tenir menys tos–, el gingebre –expectorant i descongestionant– o la farigola –amb propietats antisèptiques i expectorants per a la tos, a part de calmants de les esgarrifances.

Astràgal: planta medicinal que estimula les defenses naturals de l’organisme. A més, ajuda a reduir la durada dels refredats comuns.