fbpx

Estem preparats per un canvi?

La nostra amiga i col·laboradora Montse Puig, astròloga humanística, ens explica el seu punt de vista sobre el moment excepcional que estem vivint, amb l’aparició del nou virus COVID-19.

Sempre és interessant i necessari ampliar la mirada a les situacions i trobar moments de reflexió sobre quin serà el nostre camí a partir d’ara.

«El Covid-19 s’ha manifestat ja en la major part del món, generant pànic entre els habitants de cada país. Necessitem sentir tot tipus d’explicacions, informació lògica i coherent que ens ajudi a entendre què és el que està passant. L’Univers ens està donant un bany de realitat! El planeta crida per la seva insostenibilitat.

Vist des de l’astrologia, ja fa mesos que tenim una massa energètica concentrada de planetes en el signe Capricorn, el qual s’anunciava al gener del 2020, una importantíssima conjunció (alineació planetària) entre els gegants Júpiter i Saturn, el guerrer Mart i, el més petit i transformador de tots, Plutó, la qual ens marcava com a hipòtesis, inestabilitat, transformacions socials, econòmiques, mundials i de màxima transcendència. Estem davant d’un caos d’estructures a tots els nivells. Per tant, sentir-se sol i tenir la necessitat de control, és molt normal, és l’energia capricorniana! Se’ns demana quedar-nos a casa i fer-nos responsables de nosaltres mateixos, que acceptem aquest procés cuidant-nos, qui es cuida, valora el seu cos, la seva alimentació, aixeca el sistema immunitari per contrarestar qualsevol virus o bacteri i, cuida als demés, creant així un sistema de defensa grupal.

Podem aprofitar aquests dies o setmanes que ens queden de confinament per avaluar-nos i començar el canvi. Preguntant-nos: Què és el que puc oferir? Quin treball em fa feliç? Quin és el meu propòsit?

Davant d’aquests temps tant difícils, tenim dues opcions, la primera, ens lamentem i sofrim o, la segona, ens reinventem, innovem, canviem, transformem, redissenyem i creixem.

No deixis que la por se’t mengi, ni l’enuig, cal tenir fe, ja que tot tindrà un sentit, un sentit global i més humanitari»

Tags: