fbpx

Girona! Et portem la comanda a casa amb missatgeria sostenible!

A partir d’ara els clients gironins d’ALIMARA ESPAI SALUT comptaran amb un servei de repartiment a domicili! El farà l’empresa d’economia solidària de Càritas (que treballa amb persones amb risc d’exclusió social) Ecosol mitjançant un sistema de missatgeria sostenible: el tricicle elèctric.

Si bé fins ara ALIMARA ESPAI SALUT ja oferia la possibilitat de fer enviaments a domicili en el cas dels clients ubicats a llarga distància, amb aquest acord de col·laboració amb Ecosol, ara s’amplia aquest servei a la ciutat de Girona i pobles de la rodalia, amb l’objectiu que les comandes arribin fàcil i eficientment als domicilis.

Gràcies a Ecosol des d’ ALIMARA ESPAI SALUT seguim fent passos per afiançar el nostre projecte; amb ganes de continuar treballant amb els principis bàsics de respecte pel medi ambient, per l’ecologia i la sostenibilitat, però també per donar importància fonamental a la solidaritat i a la cooperació en tots els projectes que donin sentit a aquests valors.

Com ja he dit en alguna ocasió, ser “el canvi que vols veure al món” és tot un repte; i implica un compromís de veritat i compartit amb qui treballa amb aquesta mateixa línia.

I l’empresa d’economia social Ecosol n’és un exemple clar, ja que amb la seva col·laboració no només millorem l’atenció cap als nostres clients, sinó que ho fem amb compromís social.

El procediment és fàcil. Hem estipulat dos dies d’entrega de comandes a domicili (els dimarts i els dijous). Podeu fer les comandes a través de whastApp (665 755 414) del telèfon fix (936 424 975) o venint directament a la botiga. I si voleu que Ecosol us porti a la comanda, només cal que ens ho comuniqueu amb un temps prudencial d’antelació per tal que nosaltres puguem avisar-los.