fbpx

I si ens ho mirem tot des d‘un prisma vibracional?

Avui us volem fer arribar una reflexió d’un altre dels nostres amics i col·laboradors, el mestre Reiki, Rafel Sánchez, qui amb un missatge clar i entenedor, ens explica com podem conviure amb totes les emocions que ens genera aquesta situació inesperada que ens ha toca viure, degut al Covid-19.

«Partint del fet que tot el que existeix i ens envolta és energia, i que l’energia és vibració, perquè no mirem de copsar la realitat en termes vibracionals?
El meu cos es vibració (la més densa que tinc). Les meves emocions són vibració (una mica menys densa que el cos). Els meus pensament i la meva ment són vibració (cada cop més subtil i menys densa). I el virus que ens fa estar a casa també es vibració.

I com que sabem que la vibració són ones i que per interactuar amb una vibració has d’estar en aquella “freqüència ” el que et proposo per aquests dies és que vibris de la manera més alta, més subtil i menys densa possible.

Les emocions ( energia en moviment) també són vibració i cal saber que l’emoció de la Por és molt densa, ens fa petits, genera immobilitat, preocupació, desconfiança… , en aquest sentit no ens convé, ja que el que necessitem en l’actualitat i més encara aquests dies, és vibrar alt, desprendre harmonia, amor, generositat, confiança, acceptació…

Per tant, com puc pujar la meva vibració? Doncs amb tot allò que a TU et fa sentir viu, vital, amb energia, ganes de moure’t, que t’expandeix i et genera obertura, pau, amor i felicitat.

Així doncs, TU tens tot el poder per elevar la teva vibració! Escolta’t i dins teu segur que trobaràs allò que ressona en tu i que et “carrega les piles”; i si no ho trobes, sàpigues que el Reiki, t’ofereix un “bany” d’alta vibració que harmonitza els teus pensaments, les teves emocions, el teu cos físic amb el teu jo superior.

I per acabar et vull fer saber una característica que malgrat et pugui sorprendre és molt útil per aquests dies, és el Reiki a distància, així que si necessites elevar la teva vibració pots contactar amb nosaltres i t’informarem.

Moltes gràcies per existir i vibrar alt»