fbpx

Kombutxa i menja miques

Ens ha arribat més Kombutxa Drinks! A Alimara tenim la despensa plena!

Millora la digestió i ajuda al teu sistema immunològic amb aquesta beguda prebiòtica tan saludable. Substitueix les begudes ensucrades per algun tipus de Kombutxa Drinks.

El Kombutxa neix d’un procés de fermentació de la infusió del te (que dura aproximadament un mes) i, com a resultat, es genera una beguda lleugerament carbonatada, amb un gust que s’encaixa entre el dolç i l’avinagrat i una olor de probiòtic que recorda el iogurt o el kèfir. Conté: aminoàcids, llevats beneficiosos, bacteris, enzims, vitamina B, vitamina B6, àcid glucònic, àcid làctic, àcid acètic i àcid sacàric, molt beneficiosos per la salut.

N’hi ha de diferents varietats: Ginger (poma i gingebre), Hibiscus (magrana i hibisc), Flowers (raïm i saüc), Verbena (cogombre i marialluïsa), Green (alfàbrega i matcha) i PaleoBirra (Kombutxa i llúpol) i isotònic.

Sou llaminers i teniu ganes de menjar dolços saludables? Alimara és una de les botigues on podeu trobar els productes de Menja miques.

Les cremes de garrofa són la seva producció més destacada i la raó per la qual va néixer Menja miques. Nutricionalment, la garrofa és un fruit molt energètic: rica en hidrats de carboni que afavoreixen el manteniment de les funcions vitals i la temperatura corporal.