fbpx

La luffa, el producte top del residu zero

Si esteu conscienciats en la problemàtica de la quantitat de residus que generem i voleu fer una aposta per intentar reduir-los de la vostra vida, heu de venir a Alimara. Hi trobareu molts productes i recursos que us ajudaran.

Entre els productes del resudu zero que tenim a la nostra ecobotiga, hi ha tots aquells fabricat amb luffa.

La luffa és una planta tropical originària del sudest asiàtic. Si es deixa madurar i assecar, es converteix en un material fibrós 100% natural i 100% biodegradable. És l’alternativa perfecta a les esponges que comprem als supermercats, fetes de plàstics derivats del petroli.

A Alimaraen tenim per a totes les necessitats i formats. Des d’✔️esponges vegetals, ✔️manoples o ✔️discs exfoliants a ✔️fregalls per rentar els plats…

Tots aquests productes fabricats amb luffa duren més que les esponges convencionals; no deixen cap tipus de residu perjudicial per la nostra pell, ni ratllen els nostres estris de cuina, ni deixen anar microplàstics.

En el cas dels productes per a la nostra higiene personal, la seva composició els fa molt beneficiosos per l’estimulació de la circulació sanguínia, per prevenir l’acumulació de grassa i la cel·lulitis, i fins i tot serveixen com a relaxant muscular.

No t’ho pensis més‼️ Vine a Alimara i t’explicarem totes les varietats que tenim per oferir-te.