fbpx

La mel de manuka

La mel de manuka cada vegada és més coneguda arreu del món. No només pel fet de ser mel, sinó també perquè, en ser de manuka, conté un component extra amb qualitats antimicrobianes i antivirals que la fan excepcional i li atorguen el potencial de tractar moltes dolències: al·lèrgies, constipats, grips, mals de coll,…i fins i tot per curar ferides, per afavorir la vitalitat i la immunitat.

Fa uns quants dies us parlàvem de la mel en general (un dels productes naturals per excel·lència) i us explicàvem que, depenent de les flors a qui les abelles visiten, a les seves propietats bàsiques, se n’hi sumaven encara moltes més.

Així, us parlàvem de la mel de romaní, d’eucaliptus, de castanyer, de taronger, de farigola, de pròpolis, etc i us en dèiem les utilitats.

Avui, per això, hem volgut fer un post dedicat exclusivament a la mel de manuka per aquest factor únic que se li reconeix tenir.

Aquesta mel deriva del nèctar dels arbres que porten aquest nom i cada vegada són més coneguts els seus efectes terapèutics, sobretot per pal·liar contra una gama molt àmplia de microbis i bacteris.

A Alimara la tenim en esprai, i es presenta en un concertat d’actius rigorosament seleccionats a base de plantes i pròpolis per augmentar encara més el seu efecte al coll i a la boca.