fbpx

La primavera, la sang altera!

Quan arriba la primavera moltes persones se senten cansades i experimenten alteracions en el seu estat d’ànim que els pot provocar estats d’ansietat i fins i tot malestar físic. Aquests són símptomes normals d’aquesta època en què la nova estació implica un canvi de clima que, evidentment, afecta tant a la natura, com als animals i als humans. 

No cal oblidar, a més, que aquest any hem entrat a la primavera en una situació complicada. Hem vist limitades les nostres opcions de moure’ns a l’aire lliure i fer exercici i, en conseqüència, tots aquests símptomes es poden agreujar.

Com sempre, aquests estats poden millorar alimentant-nos de forma correcta; evitant aliments processats, i potenciant-ne d’altres que ens ajuden a reequilibrar el nostre cos, com són les fruites i verdures , els cereals integrals i els llegums.

Amb tot, també podem ajudar-nos prenent complementacions nutricionals, alternatives naturals que regulen l’activitat nerviosa  i reequilibren tot l’organisme.

Una de les apostes de DIETETICOS INTERSA per atendre aquestes circumstàncies és el suplement ANIMPLUS+. Conté: vitamines del grup B (B1, B2, B3, B6, B9) i Triptòfan (que té la funció principal de fomentar l’estat d’ànim en general, ja que afavoreix la síntesi de serotonina) i també extractes de plantes com la magnòlia, l’ashwagandha, l’hipèric, etc.. 

ANIMA’T i GAUDEIX DE LA PRIMAVERA COM CAL!