fbpx

Les propietats terapèutiques de la canyella

La CANYELLA és una de les espècies més apreciades des de l’antiguitat, tant pels seus usos culinaris com per les seves propietats terapèutiques. I és per això que s’ha convertit en un dels productes a granel indispensables a ALIMARA ESPAI SALUT.

Pel que fa a les seves PROPIETATS MEDICINALS, cal subratllar que la canyella conté un oli essencial ric en fenol que fa que aquesta espècie tingui un gran poder antifúngic i antibiòtic, i que la seva composició pot ajudar a controlar els nivells de sucre a la sang en casos de diabetis. És un potent antioxidant (conjuntament amb l’anís, el gingebre, la menta, la nou moscada, la regalèssia i la vainilla) amb propietats curatives del tracte urinari, en els casos d’infeccions d’orina.

També es reconeix especialment la seva capacitat per millorar la digestió, per estimular la circulació i per escalfar el cos en situacions de debilitat i amb símptomes de fred. A banda de tota aquesta quantitat de beneficis per a la salut, val a dir que la canyella té també un gran ventall d’usos culinaris. De sabor dolç i molt aromàtica, a la cuina s’utilitza tant la canyella en branca com en pols.

La canyella serveix per acompanyar tant plats dolços com per plats calents com carn estofada.

Aixo sí! És important que la canyella provingui de cultiu ecològic, com la que tenim a ALIMARA ESPAI SALUT! És la millor opció per assegurar-nos-en que la planta no ha estat exposada als pesticides.