fbpx

L’univers Alimara per a la higiene íntima

Cada vegada hi ha més consciència per utilitzar productes naturals i ecològics d’higiene íntima; i a Alimara, ho sabem. Per això, des de fa temps, oferim a les nostres clientes tot tipus de productes que serveixen per aquesta finalitat: cuidar la zona íntima de la dona de manera natural i ecològica.

Aquesta és la manera d’incorporar hàbits saludables en la nostra higiene diària que ens assegurin, per una banda, poder tenir una cura delicada i específica amb elements artificials que poden ser nocius per a la nostra salut, i per l’altra, contribuir al desenvolupament cada vegada més sostenible del nostre planeta.

La sequetat vaginal, els dolors menstruals, els canvis hormonals, la baixada de defenses del sistema immunitari, tractaments excessius amb antibiòtics, o l’ús no adequat de sabons de mala qualitat o de roba sintètica, poden alterar la flora i la mucosa vaginal. Utilitzar productes naturals i ecològics; compreses ecològiques o roba interior orgànica, ens pot ajudar a mantenir en equilibri el nostre benestar íntim.

Escull el producte més adequat per a la teva salut femenina! Aguns d’ells, ja els tenim catalogats a la nostra botiga online. Els altres, els podreu veure si ens veniu a veure a Alimara.

Copes menstruals: una alternativa saludable i ecològica, perfectament invisible i còmode. A Alimara en tenim de dues de les millors larques que hi ha al mercat darrere de les quals hi ha un projecte empresatrial que ofereix solucions innovadores i sostenibles com Lamazuna, Mooncuplt i Fairsquared.

Calces menstruals: maques, còmodes, reutilitzables…. i absorbents! Per utilitzar pels dies de regla, o per pèrdues lleus d’orina. Les nostres estimades Cocoro!

Compreses de roba. Una solució còmode, sostenible i sana a les compreses convencionals fetes amb un 90% de plàstic en la seva composició. Fetes amb teles naturals i absorbents; més adaptables i estèticament maquíssimes! A Alimara hi trobareu les comodíssimes compreses de roba de Nushu i els packs de compreses provinents de l’empresa social amb seu a la índia Eco femme.

Fixa’t amb les compreses eco femme de la nostra botiga online                               Fixa’t amb els packs d’eco femme
Fixa’t amb un altre pack d’eco femme

Esponges marines menstruals. L’alternativa renovable i natural als tampons d’un sol ús! A més, quan toca canviar-la per una de nova, la vella pot ser compostable. Per a moltes dones aquets mètode ha significat un gran descobriment. Aporten llibertat de moviment i son més fàcils de col·locar que la copa.

Gels íntims i gels lubricants: formulats amb accions prebiòtiques i enriquits amb actius hidratants, com l’oli personal deGuira o els gels íntims d’Essential Aroms o el sòlid de Bioturm.

Fixa’t amb l’oli íntim lubricant
Fixa’t amb l’oli personal
Fixat amb el sabó íntim

Protectors diaris de cotó naturals i còmodes. I biodegradables!

Compreses amb nucli absorbent 100% de cotó de diferents mesures.

Cinturó menstrual: Per aplicar calor per aliviar els símptomes dels còlics menstruals.

Compreses rentables - alimara