fbpx

Motius per suplementar amb calci i magnesi la nostra dieta

El calci és essencial en el nostre organisme per a la formació i manteniment dels ossos . I es necessita amb més i menys mesura, en funció a l’edat, a les circumstàncies físiques i als hàbits de cadascú.

‼️Sobretot, el calci és important en el moment de creixement del nostre esquelet i també quan, a mesura que envellim, els ossos van perdent força. És important no perdre de vista la necessitat de protegir-los en cas d’osteoporosi, o durant la menopausa, en què les dones perden massa òssia més ràpidament a causa de la reducció del nivell d’hormones.

☑️El tipus d’alimetació i el ☑️tipus de vida també afecten a la ràpidesa de pèrdua de calci. Els ossos canvien constantment al llarg de la vida i portar uns bons hàbits alimentaris i mantenir una bona salut física, poden ajudar a cuidar-los. Per això, és important fer exercici per enfortir no nomès els músculs sinó també els ossos i menjar aliments rics en calci cada dia o 🔝SUPLEMENTAR🔝 amb un complement natural com el que tenim a Alimara.

⏬⏬
Ultra Cal Citrate, una combinació sinèrgica de calci i magnesi, dos minerals que es retroalimenten i que acaben conformant la combinació perfecta:

El calci és essencial per la formació i manteniment dels ossos. I el magnesi contribueix a augmentar el nivell de calci als ossos, ja que n’activa el seu metabolisme. També ajuda a mantenir la bona salt de les artèries, el cabell, les ungles, la pell, etc…