fbpx

Necessites relaxar-te i baixar els nivells d’estrès?

Necessites relaxar-te i baixar els nivells d’estrès? Hi ha moltes maneres de fer-ho. I totes elles, naturals i amb efectes bons sobre la teva salut. A Alimara hi trobaràs el necessitis, sigui quina sigui la teva opció:

Prova de reduir els teus nivells de cortisol , l’hormona de l’estrès, amb aromateràpia d’oli essencial d’espígol (lavanda). Compra’l aquí

Ho pots fer ✔️inhalant-lo en un difusor atmosfèric (amb l’humificador i difusor aromàtic integrat que tenim a Alimara) o ✔️en un bany relaxant. A Alimara tenim una bona gamma d’olis essencials naturals sense tòxics, fets a base de plantes aromàtiques, flors i fruites, que tenen uns efectes beneficiosos incalculables no només en el nostre organisme, sinó també pel nostre estat emocional.

  • Pots fer-te un massatge terapèutic barrejant unes quantes gotes d’aquest oli essencial amb oli d’oliva o d’ametlla, i aplicant la barreja sobre els punts de pols del cos. És especialment efectiu per desfer-te de l’ansietat.
  • L’altra opció per provar els efectes de l’aromateràpia és l’hidrolat d’espígol, una aigua floral fruit de la destil·lació de les plantes. Gràcies a aquest procés, es conserven tots els principis actius i es pot utilitzar per una gran quantitat de coses: per ambientar, per netejar la pell, per cuinar…

A més, en aquest banys relaxant amb oli essencial d’espígol, hi pots afegir sal d’Epsom, un compost mineral de magnesi i sulfat que s’utilitza des de fa segles gràcies a les seves propietats curatives. La sal d’Epsom també serveix ✔️per curar ferides, coïssors, esquinços… ✔️alleuja els dolors musculars i les articulacions i ✔️és un bon rejovenidor de la pell (exfoliant corporal) i agent detoxificant.

També hi ha l’alternativa de la fitoterapia, amb les gotes MixRelax, amb propietats tranquil·litzants, relaxants, amb eficàcia contra l’insomni i l’ansietat.