fbpx

Neteja casa teva amb detergents sense tòxics

Portar una bona alimentació i seguir unes directrius dietètiques, és la base fonamental pel nostre benestar físic, psíquic i emocional.

Però la majoria dels experts reconeixen que no es tracta només de consumir els nutrients que el nostre cos necessita i fer-ho, a més, amb aliments ecològics i de qualitat, sinó que també és important envoltar-nos d’hàbits i d’emocions que ens permetin assolir el benestar.

Des d’ALIMARA ESPAI SALUT ens hem posat com a objectiu canviar la mirada cap a l’aliment i fomentar una vida saludable. Però per atendre l’individu en sentit integral hem volgut aposar també per un aspecte que sovint ens passa desapercebut i que afecta de manera molt directa a la nostra salut: Viure sense tòxics

Si cuidem l’alimentació, si mengem aliments ecològics, poc processats o de temporada, hem de tenir cura també dels materials tòxics dels quals ens envoltem i fins i tot dels que ens posem a la pell en forma de sabó o crema.

A ALIMARA ESPAI SALUT tenim una línia de productes que ens poden ajudar a fer la vida més fàcil en aquest aspecte: estris de cuina, de neteja personal, xampús sòlids, cremes i olis naturals, etc… però ara us volem parlar d’una revolucionària forma de netejar casa vostra, amb detergents fets a base de probiòtics.

A ALIMARA ESPAI SALUT els tenim a granel: detergents multiús, desengreixants i neteja terres. Tots ells, lliures de químics nocius.