03 set. Qui s’apunta a la cúrcuma?
Ens hem adonat que cada vegada sou més els qui veniu a Alimara a informar-vos sobre les propietats nutricionals de la cúrcuma i els efectes positius que provoca en el nostre organisme la seva ingesta periòdica.
Un dels seus components essencials, la curcumina, té una acció medicinal important a tots els nivells.
La cúrcuma:
🔘És antiinflamatòria
🔘Té propietats antioxidants
🔘Té una acció antimicrobiana
🔘Té efectes positius sobre la depressió: millora la irritabilitat, l’estrès i l’ansietat
🔘És una gran aliada per reduir l’acidesa de l’estòmac.
🔘Afavoreix al procés de desintoxicació del fetge i el seu funcionament
A Alimara la tenim:
✅a granel: es pot afegir una petita quantitat de cúrcuma als plats; és excel·lent en arrossos i peixos; els hi aporta un sabor dolç i lleugerament picant.
✅en forma de chailatte: la seva barreja d’espècies, entre elles el pebre negre, fa que millori l’absorció i l’efecte. S’acostuma a barrejar amb algun tipus de llet vegetal: i es per esmorzar, a mig matí i és fantàstica per prendre en batuts, per esmorzar, a mig matí, per berenar, etc…
✅diferents opcions de cúrcuma en càpsules: en forma de complement alimentici basat en l’extracte de l’arrel de la cúrcuma i suplementat amb diferents opcions que ajuden a potenciar els beneficis d’aquesta planta.


