fbpx

Substitueix la tovallola de microfibra, sigues més sostenible i millora en qualitat

Portar un estil de vida sostenible suposa adoptar costums i comportaments que ajudin a millorar el benestar i la salut de nosaltres mateixos, del nostre entorn i de les generacions futures. No malgastar els recursos naturals que tenim, reduir els residus, protegir el medi ambient, apostar pel consum responsable, etc… són alguns dels canvis que podem anar introduint en el nostre dia a dia i que afecten tant als tipus d’aliments que mengem, com al tipus de productes que utilitzem.

A ALIMARA ESPAI SALUT tenim tot allò que es necessita viure de forma sostenible: alimentació ecològica i a granel, cosmètica natural i tot tipus de productes per a la higiene personal i de la llar.

Per ALIMARA ESPAI SALUT ser sostenible és un concepte social i transformador que ens ajuda a ser i viure millor i és per això que cada vegada que volem anar més enllà amb els productes que oferim als nostres clients i que poden fer-los la vida més alegre i fàcil.

Ara que és temps de fer activitats a l’aire lliure, sobretot a la platja o a la muntanya, a ALIMARA ESPAI SALUT ha arribat la tovallola de viatge Pandoo. A diferències de la resta de tovalloles d’aquest tipus convencionals, fetes de microfibres, aquesta és de fibra de carbó actiu de bambú orgànic. Té millor capacitat d’absorció que les tovalloles de microfibres i, a més, el fet de tenir les propietats antimicrobianes i antibacterianes del bambú, es manté neta i sense humitats i és hipoalergènica.

 És extremadament compacta i fàcil de portar, suau i molt còmoda.