fbpx

Tinc la panxa inflada, males digestions i gasos! Un turment…

Qui es troba en aquesta situació ha de saber que hi ha moltes maneres naturals de reduir aquest malestar que es poden incorporar en el quefer diari.

A banda, també podeu ajudar-vos d’alguna poció feta base d’extracte de plantes fresques que serveix exactament per solucionar aquest malestar i proporcionar un benestar immediat.

Es traca de les gotes PHYTO-BIPOLE MAX GASES, un complement alimentari que ajuda a afavorir l’elimiacció de gasos i a tenir el ventre pla. S’utilitza prenent 15 gotes diluïdes en mig got d’aigua, de 2 a 4 vegades al dia.

Recordeu que, a més, un canvi de rutines també pot ajudar a lleguerir els símptomes! Menjar amb presses, l’ansietat o l’estrès, etc… afavoreixen l’aparició de gasos i malestar estomacal.

Per això, és important que:

¤mengeu pausadament i relaxadament;

¤que intenteu combinar els aliments que facilitin la digestió (proteïna o hidrats de carboni amb verdures o hortalisses);

¤que reduïu la ingesta d’aliments que per la seva composició tendeixen a generar gasos com làctics, i algunes fruites;

¤i que incorporeu en la vostra dieta espècies que terapèuticament es coneix que serveixien per pair millor: el fonoll, l’anís, el comí… totes elles a granel a ALIMARA ESPAI SALUT i que també es poden prendre infusionades desprès dels àpats com la infusió ayurveda “Digestión” de Yogitea.