fbpx

Vitamina C & Vitamina D. Dos aliats perfectes!

Cuida el teu sistema immune amb aquest còctel vitamínic pensat expressament per multiplicar els seus efectes en la prevenció i el tractament de malalties, sobretot les infeccioses.

✔️La vitamina D és la que el nostre cos absorbeix i sintetitza amb la llum del sol. És de vital importància per regular el nostre sistema immune i per combatre les infeccions de manera eficaç. Els experts ens diuen que, per optimitzar els nivells corporals d’aquesta vitamina al nostre cos, fan falta entre 10 i 15 minuts d’exposició al sol regularment. És important, per això, ésser constant; fer banys de sol per períodes curts i evitar les cremades.

✔️La vitamina C es troba en una gran quantitat de fruites i verdures i cada vegada hi ha més evidències sobre la seva importància en el control de la nostra salut en general i, en particular, en la prevenció d’infeccions (com el refredat comú),o en la regeneració de teixits (pel seu alt contingut en col·lagen).

El kiwi🥝, els tomàquets🍅, el bròcoli🥦, les cols de Brussel·les, els pebrots vermells🌶 i els verds, són alguns dels aliments que porten més vitamina C; i molts d’ells, fins i tot amb més mesura que la taronja 🍊!

Ara bé, com que la quantitat de vitamina C & D que necessita el nostre cos varia segons l’edat, el pes corporal, etc… i la possibilitat d’absorció de forma natural depèn de l’època de l’any, a Alimara hem optat per oferir als nostres clients complements vitamínics que ens ajudin a assegurar els nivells necessaris per al correcte funcionament del nostre cos.

Noves necessitats, nous còctels vitamínics‼️ Com el de vitamina C & vitamina D en un mateix comprimit.